Solutii de apa pentru birou

La capitolul apă, soluția nu vine doar la butoaiele reîncărcabile. La fel de bine se poate recurge la filtrele de apă, mai exact la dozatoare de apă și dozatoare de sifon cu sistem de filtrare integrat care pur și simplu se racordează la sistemul de instalații sanitare. Investiția într-un astfel de echipament se va dovedi eficientă pe termen lung. În plus, vine la pachet și cu alte avantaje.

Dozatoare de apa

Cu toate că dozatoarele de apă, sunt utilizate cu precădere în spațiile publice precum: policlinici, spitale, spații comerciale, farmacii, grădinițe și școli, ele devin tot mai prezente și în locuințe. Nevoia tot mai stringentă de a utiliza dozatoare de apă vine ca un răspuns firesc la calitatea apei potabile tot mai precare. Astfel, cum instituțiile își doresc să-și protejeze angajații și oaspeții, atât și capii de familie, membrii.

vezi dozatoare de apa

Dozatoare de sifon

Sub denumirea de dozatoare sifon comerciale întâlnim sisteme profesionale de producere a mai multor tipuri de apă, și anume : apă carbonatată, apă carbogazoasă, apă carbogazificată, sau popularul sifon.
Dozatoarele de sifon, apă carbogazoasă comerciale se diferențiază prin anduranță și capacități mari de lucru special concepute pentru utilizare intensă. Această gama de dozatoare sifon comerciale se adresează domeniului Horeca, unităților de producție cât și celor de comercializare.

vezi dozatoare de sifon

Igienizare dozatoare

Activitatea de igienizare dozatoare apă se desfășoară sub proceduri de igienizare bine stabilite. Dozatoarele de apă echipate cu sisteme de filtrare sunt în general mai puțin predispuse la contaminare datorită designului inerent al sistemelor închise. Cu toate acestea, trebuie avută grijă la întreținerea porțiunii de tratare a apei din sistem, deoarece poate apărea contaminarea datorită manipulării necorespunzătoare a filtrelor și componentelor sistemului.

vezi igienizare dozatoare

Abonare la Newsletter

Top