Despre noi

Calitatea apei din România, indiferent că vorbim de sistemele publice sau de cele private, este pusă sub semnul întrebări, fapt care ne-a determinat să luăm măsuri și să venim în întâmpinarea celor care sunt preocupați de sănătatea lor, a copiilor și căminelor lor cu produse specifice purificării apei, precum: o gamă variată de filtre de apă, dedurizatoare de apă, denitrificatoare de apă, lămpi UV, dozatoare de apă cu sistem de filtrare, ionizatoare de apă etc..

Astfel, în urmă cu 12 ani am pus bazele companiei Georom Instal. În toată această decadă ne-am dedicat în a oferi cele mai bune soluții pentru obținerea unei ape potabile superioare, atât prin tratarea, cât și prin filtrarea sa la sursă sau la punctul de consum.

Georom Instal, unicul importator al sistemelor de tratare a apei fabricate în Korea de branduri precum Alkamedi, APS, UBS și Caros, a devenit un nume ce s-a făcut remarcat prin viziune, seriozitate și respect. Respectul față de noi înșine l-am arătat prin produsele pe care le comercializăm, iar față de partenerii noștri prin serviciile prompte, eficiente și serioase.

Acestea au devenit atuurile care ne recomandă și care ne-au adus încrederea și respectul partenerilor și clienților noștri.

Pe lângă obținerea apei potabile cu ajutorul filtrelor de apă în cadrul gospodăriilor individuale, ne-am concentrat și pe domeniul industrial, oferind soluții compatibile, personalizate prin intermediul stațiilor de tratare a apei.

Astfel, chiar dacă obținerea apei tehnologice este un proces complex, particularizat în funcție de domeniul de activitate, acest lucru nu ne-a împiedicat să ne atingem obiectivele, oferind cele mai bune dedurizatoare, denitrificatoare, filtre de apă cu ultrafiltrare,osmoză inversă etc.

De asemenea, nu am scăpat din vedere nici domeniul horeca, acest al treilea tip de client întâmpinându-l cu o gamă profesională menită să-i ușureze activitatea.

Top